Dom Arquitectura have completed the renovation of a historic residence in La Cerdanya, Spain. The ensemble consists of a haystack, a barn, a warehouse, a small house and badiu, and the proprietor wanted to rehabilitate the world set and make his home and a lot of different customer pavilions. The architects saved the volumes of the prevailing buildings, rehabilitating their facades and roofs and redistributing all inside areas. Inside the house a lot of rooms and guests dwelling areas area confronted retaining stone partitions, picket coating, using iron elements and mixing wooden floors with hydraulic tiles. The idea was to create big areas, in a rural setting, the place the setting privileged views turn into part of the within, and the authors managed to do it.

 

 

  • Facebook
  • Google Plus